Helsingborg: 042 - 241818

Om oss

Tina Tolevska

Tina Tolevska  är ägare av Solid hair och hårstylist. Välkomna till solid hair - Din frisör i Helsingborg!
Mästarbrev, Frisörlicens, Designer, Diplomerad trikolog, Diplomerad i metoden keratinvax (extensions), Diplomerad i metoden löshår Bounce microdelar, Diplomerad vaxterapeut med bodysugaring

Ägare av Solid hair och frisörmästare/hårstylist. Hon är även diplomerad trikolog, samt licensierad tekniker inom färg, klippning och extensions. Med en bra designutbildning i grunden är Tina en tjej med många järn i elden och det är alltid full fart kring henne. Hon älskar att utbilda har utbildat i olika extensions metoder tex mago och simply naturals. Tina kommer alltid med nya ideer och är kreativ som frisör,  lyssnar av och ger förslag om vad som kan fungera med just ditt hår och ansiktform . Hon öppnade Solid hair årskiftet 2003/04.


Gabriela Naumovski

Gabriela Naumovski är Frisör och hårstylist, innehar gesällbrev. Välkomna till solid hair - Din frisör i Helsingborg!
Gesällbrev, Frisörlicens, Diplomerad i metoden keratinvax (extensions), Diplomerad i metoden löshår Bounce microdelar, Skol SM, IAHS, Diplomerad vaxterapeut med bodysugaring

FöräldrarledigFrisör/ hårstylist, innehar gesällbrev. Gabriela har alltid ett leende på läpparna och en positiv inställning. Hon har en stor bredd som frisör och att få göra kunden nöjd är en av hennes bästa sida, både genom att lyssna och komma med egna förslag och samtidigt får använda sin kreativitet i både klipp, färg och uppsättningar.


Alexandra Lundin

Alexandra Lundin har gesällbrev och har varit hos oss sedan 2012. Välkomna till solid hair - Din frisör i Helsingborg!
Gesällbrev, Frisörlicens, Skånemästare år 2015, Diplomerad fransstylist med singlesmetoden

Alexandra är en glad och energifylld tjej som har kunden i fokus. Som sistaårs elev på frisörskolan vann hon Skånemästerskapen 2015. Detta gjorde att hon kvalade till SM där hon placerade sig på en fjärdeplats och därmed blev uttagen till Hairswedens (landslaget) träningsteam. Alexandra har gesällbrev och har varit hos oss sedan 2012.


Cilla Broman

Cilla Broman är frisörtrainee och arbetar även med fransförlängning, välkomna till oss i Helsingborg!
Frisörtrainee , fransstylist, vaxterapeut i bodysugaring

Cilla har stor erfarenhet inom frisöryrket. En kreativ tjej med många järn i elden. Älskar färger och gärna starka sådana och kan komponera den  så den passar just dig och är samtidigt en fena med saxen. Med gesäll som mål inom en snar framtid. 


Evelina

Evelina älskar att skapa med färg och riktigt grym på makeup. Välkomna till solid hair - Din frisör i Helsingborg!
Gesäll, frisörlicens och fransstylist.

FöräldrarledigEvelina är nu tillbaka hos oss där hon en gång började som elev 2010. Frisörgesäll har hon fixat och har barberargesäll som mål. Älskar att skapa med färg och riktigt grym på makeup.


Mathias Haug

Mathias Haug - Frisör i Helsingborg

Mathias tar din look till nästa nivå. Med 28 års erfarenhet så guidar han dig till en ny look om du så önskar eller förbättrar det du redan har. Allt sker med en konsultation där Mathias ger tips om färg, frisyr och styling. Som färgexpert kan du känna dig trygg och säker hos honom.