Helsingborg: 042 - 241818

Om oss

Tina Tolevska

Tina Tolevska  är ägare av Solid hair och hårstylist. Välkomna till solid hair - Din frisör i Helsingborg!
Mästarbrev, Frisörlicens, Designer, Diplomerad trikolog, Diplomerad i metoden keratinvax (extensions), Diplomerad i metoden löshår Bounce microdelar, Diplomerad vaxterapeut med bodysugaring

Ägare av Solid hair och frisörmästare/hårstylist. Hon är även diplomerad trikolog, samt licensierad tekniker inom färg, klippning och extensions. Med en bra designutbildning i grunden är Tina en tjej med många järn i elden och det är alltid full fart kring henne. Hon älskar att utbilda har utbildat i olika extensions metoder tex mago och simply naturals. Tina kommer alltid med nya ideer och är kreativ som frisör,  lyssnar av och ger förslag om vad som kan fungera med just ditt hår och ansiktform . Hon öppnade Solid hair årskiftet 2003/04.


Alexandra Lundin

Alexandra Lundin har gesällbrev och har varit hos oss sedan 2012. Välkomna till solid hair - Din frisör i Helsingborg!
Gesällbrev, Frisörlicens, Skånemästare år 2015, Diplomerad fransstylist med singlesmetoden.

Alexandra är en glad och energifylld tjej som har kunden i fokus. Som sistaårs elev på frisörskolan vann hon Skånemästerskapen 2015. Detta gjorde att hon kvalade till SM där hon placerade sig på en fjärdeplats och därmed blev uttagen till Hairswedens (landslaget) träningsteam. Alexandra har gesällbrev och har varit hos oss sedan 2012. (Föräldrarledig)


Cilla Broman

Cilla Broman är frisörtrainee och arbetar även med fransförlängning, välkomna till oss i Helsingborg!
Frisörtrainee , fransstylist, vaxterapeut i bodysugaring

Cilla har stor erfarenhet inom frisöryrket. En kreativ tjej med många järn i elden. Älskar färger och gärna starka sådana och kan komponera den  så den passar just dig och är samtidigt en fena med saxen. Med gesäll som mål inom en snar framtid.