Helsingborg: 042 - 241818

Bröllop & Fest

Bröllop

Går du i giftastankar? Vi också! Låt oss då förgylla din dag. 
Vi jobbar ständigt med att utveckla oss med både de nya moderna och de tidlösa klassiska håruppsättningarna. Kurser, mässor och ständigt sökande efter nya tekniker och inspiration ligger högt på vår lista. För oss är det väldigt viktigt att du som blivande brud ska känna dig bekväm och den vackraste under din dag. Vi har alltid en kostnadsfri konsultation med dig där vi går igenom dina tankar och önskemål, även så berättar vi vad vi har för idéer och tillsammans så hoppas vi på ett ultimat resultat. Vi utför även frans/volymförlängning samt vaxning med bodysugaring. Allt fixat och klart både inför bröllopet och till smekmånaden.
När du bokar in din bruduppsättning/brudsmink så har du alltid en backup frisör. På detta sätt kan du alltid känna dig säker hos oss.

Fest innan festen?

Om man planerar en fest med goda vänner och kanske vill starta festen lite tidigare så har vi erbjudandet att ni kan få hyra in er hos oss med lite bubbel och snacks, även få håret och sminket fixat. Ofta har man massa smink hemma, men man kanske bara använder 1/5 av det. Dels för att man kanske inte vet hur man ska sminka sig eller vad som passar till vad. Därför säger vi, ta med er ert eget smink så visar vi er hur man får till det där perfekta resultatet. Detta gäller även hårstyling. Vi har möjligheten att ha det på salongen, men vi kommer gärna ut till er också.
Vi är öppna för förslag så är det nått specifikt ni önskar så hör bara av er så återkommer vi.

Quick-fix

Vi erbjuder även quick-fix behandlingar på våra salonger. Det menas med att du som kund kan komma till oss för en snabb fix för ditt hår så som att locka/platta eller slänga upp håret i en fin uppsättning. Tvättat har du redan gjort hemma. Extra snabb och extra snyggt. Vi har även detta gällande smink. Ibland hinner man kanske inte riktigt fixa till det där sista innan utgång efter jobb eller dylikt och då är vi här för att hjälpa till. Våra quick-fix behandlingar tar ca 30 min vardera.