Helsingborg: 042 - 241818

Våra produkter

Vi använder oss av Keunes produkter.

Keune Style

Vi använder oss av Keunes hårprodukter. Välkomna till Solid hair - Din frisör i Helsingborg!

Keunes exklusiva style serie innehåller produkter för all sorters styling. Alla style produkter innehåller UV-skydd och kan kombineras med varandra, fungerar på alla olika hårtyper.  

Blend

Vi har aldrig varit så nöjda med en styling serie som Blend. Denna produktserie hjälper dig med all önskad styling. Kom gärna in och konsultera med oss. 

Blends produktserie hjälper dig med all önskad styling. Kom gärna in och konsultera med oss - Din frisör i Helsingborg!

Care 

Care Schampo, balsam & inpackning använder vi mycket på våra kunder och ni har även möjligheten att använda dessa extra vårdande produkterna hemma. Populära Vital Nutrition är suveräna under kalla årstider och vid torr luft, vilket utsätter håret för slitage

Drop in Frisör i Helsingborg - Care Schampo, balsam & inpackning använder vi mycket på våra kunder

1922 By J.M.Keune / semi color

Drop in frisör i Helsingborg - Testa J.M produktserien som är designad för män!

J.M produktserien som är designad för män!
Vi har även en salongstoning för män som är gråhåriga och som vill dämpa det gråa utan att håret ser färgat ut. Håller ca 20-30 tvättar. Tid 5 min i schamponeringen! Det har blivit en mycket uppskattad behandling av våra manliga kunder, så fråga efter semi color för män nästa gång du ska klippa dig.

So Pure Natural Colors

Balayage i Helsingborg - prova en färgning med So Pure Color!

Nu kompletterar vi vår vanliga hårfärgserie med en helt naturlig och ekologisk serie färger från So Pure. Ammoniak- och parabenfri! Färgen är mild, innehåller organiska extrakt från jasmin och sandelträ, samt är berikad med phytokeratin och arganolja. Upplev en helt ny och uppfriskande färgbehandling - prova en färgning med So Pure Color!

So Pure Natural Balance

Nu kan vi stolt säga att vi har hela sortimentet av So Pures fantasktiska och oemotståndliga hårvårdserie. So Pure är en organisk serie med alla produkter ditt hår kan tänkas behövas och vårdar både hår och hårbotten på djupet. 

  • Endast växtextrakt och essentiella oljor har använts som naturliga arbetande ingredienser.
  • Inga konsgjorda dofter, färger eller djurrelaterade material.
  • All aroma kommer från 100 % naturliga essentiella oljor.
  • Alla schampo är sulfatfria.
  • Alla produkter är parabenfria.
  • Alla produkter innehåller certifierad organisk Arganolja - dvs vad de kallar Moroccan Oil.

So Pure Moroccan Oil

So Pure Moroccan Argan Oil absorberas direkt av håret och gör håret jämnt och glansigt med en hälsosam och mjuk känsla. Återupplivar, utjämnar och ger näring till skadat hår. Mjukar upp svårhanterbart hår, skyddar håret mot UV-strålning och värmebehandling. Eliminerar frissighet och konditionerar håret, utmärkt även till hårförlängning.